Kunder

Just nu har vi det stora nöjet att jobba med följande klienter:

 

Consector

MorrisPinewood har varit med från början i Consectors designmässiga resa.
Samarbetet började med work-shops där vi diskuterade grafisk profil och vad företaget ville förmedla. Detta var 2014. I dag har samarbetet väx och vi är mer interagerade med Consector än från början. Nu hjälper vi dem att expandera sin grafiska profil och med underhåll. Vi är väldigt delaktiga i att förverkliga Consectors dröm om att förändra sättet privatpersoner upphandlar sina lån och krediter och ser på kreditmarknaden som stort i Norden.
Consector grundades 2014 som Sveriges första One-Stop Shop för lån och krediter och har hjälpt tusentals svenskar att förbättra sina lånevillkor. Företaget startades av Pontus Holgersson och Jonas Ryberg.
För Consector var det viktigt med en partner som förstår deras vision för att på så sätt kunna förmedla detta på ett korrekt sätt i flera kanaler runt om i norden. De förväntade sig redan från början att expansionen för företaget skulle gå snabbt, vilket den också gjorde.

Med logotypen och färgerna ville de förmedla att de jobbar hårt och säkert för att kundernas räkning att hitta de bästa möjliga villkoren för kunderna.

Som avgränsningar på sidorna använde vi oss av en lätt 3D-effekt med diskreta färgtoner. Detta för att den mycket innehållsrika sidan skulle vara tydlig och lättnavigerad men samtidigt kunna förmedla mycket information och kunna konvertera enkelt och effektivt.

Eftersom att det är en oerhört konkurrensutsatt marknad de jobbar i så var SEO en viktig del av arbetet med sidan. Därför lades stor vikt vid att sidan skulle vara snabb.

Det var viktigt för Consector att sidan skulle vara användarvänlig för mobilt användande så mycket av focusen låg på att göra sidan så effektiv för konvertering som möjligt på mobila enheter.

Vi är stolta att meddela att Consector har ökat besöksantalet på sidan och har i dagsläget flest antal besökare bland sina konkurrenter.